Om meg

Jeg heter Jurate Karlstrøm, og jeg er stolt over å kalle meg hundegal!

Hunder har vært en viktig del av livet mitt så langt tilbake som jeg kan huske. Som barn leste jeg alle hundebøker jeg kom over fra perm til perm og jeg snakket alltid om hund til alle som orket å høre på. Jeg tilbrakte mye av fritiden min med vår egen hund, eller hundene til naboene, som jeg mer enn gjerne tok med på lufteturer.

I 2014 tok jeg ettårig instruktørutdannelse ved Oslo Hundeskole. Utdannelsen besto av både teori om hundens læringspsykologi og atferd, og praksis der vi brukte ulike treningsmetoder. Jeg var blant annet med som hjelpeinstruktør på kursplassen.

Hunden min Lucy ble født i 2008 og jeg har vært på flere kurs i lydighet med henne. Vi har også prøvd litt agility, men jeg har valgt å fokusere på rallylydighet. Vi trente og konkurrerte sammen med Follo Brukshundklubb, har vunnet flere konkurranser og rykket opp til Eliteklassen. Nå har Lucy blitt pensjonist og nyter livet hjemmet. I 2019 kom Uma til oss, også en storpuddel, forhåpentligvis blir hun en rallylydighets stjerne en dag :o)

Opprinnelig kommer jeg fra Litauen og flyttet til Norge og Ski i 2001. Jeg er gift med Bernt og bor i en enebolig på Vardåsen sammen med jentene våre, Viktoria (15) og Elisabeth (12) og selvfølgelig pudlene våre Lucy og Uma.

Opp gjennom årene har jeg hatt ulike jobber, deriblant regnskapsmedarbeider, selger og nestleder i en blomsterbutikk, men hunder har blitt en stadig større fritidssyssel.

Det å få tilbringe dagene sammen med hunder gjør meg til et lykkelig menneske. Jeg elsker å ta dem med på lange turer i skog og mark, drive med lek og treningsøkter i hagen vår, og ikke minst elsker jeg de rolige kosestundene i sofaen hjemme.

Mitt livs store drøm har alltid vært å jobbe med hunder på fulltid. Det er denne drømmen jeg nå har realisert med firmaet Gode Hundedager, der jeg har et viktig mål: å bidra til at DIN hund skal oppleve at tiden med meg har gjort dagen til en god hundedag.

Lag nettstedet ditt med WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close